Πρακτόρευση Ασφαλιστικών Εταιριών – Συντονισμός Ασφαλιστικών Πρακτόρων

 

Στη Leader Brokers, τα στελέχη της λειτουργούν με φιλοσοφία στο να εκπροσωπούν τους πελάτες τους και όχι τις ασφαλιστικές εταιρίες με τις οποίες συνεργάζονται.

 

 

Δηλαδή η φιλοσοφία στην Leader Brokers είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

 

 

Έχοντας πετύχει σημαντικές συνεργασίες με μεγάλους ασφαλιστικούς οργανισμούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με μοναδικό προσανατολισμό την απόλυτη ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών και απαιτήσεων κάθε πελάτη, η εταιρία έχει ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα που την κάνουν να ξεχωρίζει στην αγορά των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

 

 

Το πιο σημαντικό όμως πλεονέκτημα της εταιρίας, είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που κτίζει καθημερινά με τους πελάτες της.

 

Με αξιοπιστία, φιλικότητα, αμεσότητα και φυσικά τους πιο συμφέροντες οικονομικούς όρους, η Leader Brokers δίκαια θεωρείται σήμερα ότι κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά.

 

 

Τα στελέχη της αξιοποιούν την εμπειρία και την κατάρτισή τους με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση.

 

Αξιολογούν τα προγράμματα της αγοράς, με γνώμονα το συμφέρον των πελατών και προτείνουν το καλύτερο, συνδυάζοντας παροχές και κόστος.

 

Όλα είναι με αυτό τον τρόπο σχεδιασμένα, για να αισθάνεται ο κάθε πελάτης, κάθε στιγμή, σε κάθε περίπτωση, δικαιωμένος για την επιλογή του να έχει την Leader Brokers ως τον  σύμβουλο του για τις ασφαλιστικές του ανάγκες.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες: